| CsTurkey Forum - Counter Strike 1.6 ,sxe 9.0 indir, cs 1.6 server » Counter-Strike » Counter-Strike Teknik Yardım » Oyunu Açamıyorum Allah Rızası İçin Yardım Ddin Yalvarırım |
|
Cs 1.6 JailBreak Server - ip : 213.128.66.90 Oyuncu : 24/32 Map : jail_rehab_b2
Faceebook grubumuza katılın,sxe güncellemelerini,aktif cfgleri,videoları ve bir çok şeye hızlıca ulaşın!
|
|
Oyunu Açamıyorum Allah Rızası İçin Yardım Ddin Yalvarırım
|
|
12-15-2010, 04:55 AM
(Bu Mesaj 12-15-2010 05:16 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : onurtiris2.)
|
|||
|
|||
|
Oyunu Açamıyorum Allah Rızası İçin Yardım Ddin Yalvarırım
Yav arkadaşlar ben Counter Strike'ye daha yeni başlıycam bu yüzden en sonundan yani CS 1.4'ü indirdim. Şimdi kurulum yöneticisi çıktı, ona tıkladım ''Next'' dedim.Anlaşma çıktı onada ''Next'' dedim.''Browse''den yer seçip yine ''Next'' dedim.Yüklemeye başladı her şeyin yüklenmesini bekledim ve yine ''Next'' dedim.Sonra ''Modem 56K'' falan dedi otomatikman o seçikti onu işaretletim ve yine ''Next'' dedim.Ve ''Finish'' dedim.Sonra baktım masaüstünde ''FAIL'' denilen bir dosya var.Ona tıkladım; ''Settigns'' vardı ona tıkladım Bu WİN32 Uygulaması değil dedi. Diğerlerinide tıklayıncada öyle dedi.
NOT: Bir siteden indirdim yaklaşık bir saatte indi CS 1.5 Diye ve ilk defa indirdim ve girmiyor hata veriyor bi CS oynayım dedim ilk defa oda mı olmucak ? Arkadaşlar lütfen yardım.. Belkide yanlış dosya indirmişimdir gerçek nereden indirildiğinin linkini atın olmazsa .. Arkadaşlar lütfennn biri yardım etsinn lütfennn yalvarırımmmm .... arkadaslar allah rızasısı ıcın bırısı cevap versn oyun kuramıromm birisi cvp atsın lutfenn cvp versenız ölürsünüz dimi ?=??? [ 213.128.66.66 map : de_dust2 oyuncu: 26/32 | Cs 1.6 Pro Server !]
|
|||
|
12-17-2010, 06:09 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Oyunu Açamıyorum Allah Rızası İçin Yardım Ddin Yalvarırım
Oyunun kısayolu msaüstünde oluşmadıysa oyunu baştan kurmayı dene
eğer tekrar kısayol gelmez ise c:\program files\sierra\valve klasörünün içine bir bak hl.exe dosyası varmı yokmu. Var ise sağ tıkla masaüstüne kısayol oluştur de. oluşturduğun kısayola sağ tıkla özelliklere bas hedef yada konum diye belirtilen kutucuğun sonuna -game cstrike -console yazısını ekle kaydet ve oyuna gir [ 213.128.66.66 map : de_dust2 oyuncu: 26/32 | Cs 1.6 Pro Server !]
|
|||
|
|