| CsTurkey Forum - Counter Strike 1.6 ,sxe 9.0 indir, cs 1.6 server » Counter-Strike » Counter-Strike Teknik Yardım » Orjinal .wad lar ve .bsp ler |
|
Cs 1.6 JailBreak Server - ip : 213.128.66.90 Oyuncu : 24/32 Map : jail_rehab_b2
Faceebook grubumuza katılın,sxe güncellemelerini,aktif cfgleri,videoları ve bir çok şeye hızlıca ulaşın!
|
|
Orjinal .wad lar ve .bsp ler
|
|
08-24-2008, 09:46 PM
(Bu Mesaj 08-24-2008 09:48 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Wayne Caines.)
|
|||
|
|||
|
Orjinal .wad lar
[ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] Tek tek ugrasamam hepsini birden indirmek istiyorum diyorsaniz; [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] tiklayarak hepsini indirebilirsiniz.. .wad dosyaları ...\half-life\cstrike klasorune atılacaktır.. rar şifreleri PHP Kod: csturkey.gen.tr Orjinal .bsp ler [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] Tek tek ugrasamam hepsini birden indirmek istiyorum diyorsaniz; [ Linkleri görmek için giriş yapınız. Eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. ] tiklayarak hepsini indirebilirsiniz.. .bsp dosyaları ...\half-life\cstrike\maps klasorune atılacaktır.. rar şifreleri PHP Kod: csturkey.gen.tr [ 213.128.66.66 map : de_dust2 oyuncu: 26/32 | Cs 1.6 Pro Server !]
oss mode on, gelecegim..
|
|||
|
09-03-2008, 03:34 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Orjinal .wad lar ve .bsp ler
çok teşekkür ederim.bi türlü yapamıyordum.server enforcing file bilmemne cs_dust.wad diyip duruyodu.saol.paylaşım için teşekkürler
[ 213.128.66.66 map : de_dust2 oyuncu: 26/32 | Cs 1.6 Pro Server !]
|
|||
|
09-06-2008, 12:23 PM
|
|||
|
|||
|
kardeş bu link kırık yaa nasıl bulabililrim başka bu wad mı neyse?
|
|||
|
09-06-2008, 12:45 PM
|
|||
|
|||
|
hangi link kırık ?
|
|||
|
09-07-2008, 10:53 AM
|
|||
|
|||
|
Rar şifresi ne bunun ben yazıyorum yanlış diyo
|
|||
|
09-09-2008, 07:32 PM
(Bu Mesaj 09-09-2008 07:32 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Genki.)
|
|||
|
|||
|
csturkey.gen.tr dir. C/p yapmadan elle yazmayı deneyin
|
|||
|
09-20-2008, 08:19 PM
|
|||
|
|||
|
Çok sağolasın üstad eline sağlık.:!
|
|||
|
09-20-2008, 09:21 PM
|
|||
|
|||
|
saol gercekten bende 3D hilesini indirdim sonra cogu servere giremedim pişman oldum hileye... ellerine saglık arkadaslar hepimiz eşit oynayalım lutfen son olarakta GERCEK FRAG HİLESİZ OLANDIR.
|
|||
|
09-20-2008, 10:00 PM
|
|||
|
|||
|
Temiz oyun için el ele